Menu arrangement
U kunt bij ons kiezen voor een menu arrangement wanneer het gezelschap groter is dan 10 personen. U kiest dan zelf uit welke 2 voorgerechten, (een soep), 2 hoofdgerechten en nagerecht u wilt aanbieden aan uw gasten. Alle gerechten worden vers ingekocht, dus wanneer u hiervoor kiest, kunt u telefonisch of via de mail reserveren.
Menu arrangement 3 gangen per persoon € 29,00
Menu arrangement 4 gangen per persoon € 31,00
De sluitpost bij etentjes, in welke vorm dan ook, zijn vaak de drankjes. Wij willen het u makkelijker maken en bieden u de mogelijkheid om een menu arrangement te nemen, waarin alle drankjes (binnenlands gedistilleerd) zijn inbegrepen.
Menu arrangement met drankjes per persoon/2 uur + € 15,50
Voorgerechten
- Zalm bonbon van ger. zalm, garnalen, rivierkreeft en cocktailsaus
- Ham meloen
- Kaas fondue met brood dippers
- Salade van ger. zalm, komkommer, garnalen en een dille dressing
- “Taartje” van peer, gedroogde ham en walnoot
- Gamba pil/pil, pittige gamba’s in olijfolie
- Carpaccio
- Garnalen cocktail, steurgarnalen, sla, cocktailsaus ei en citroen
- Gebakken mosseltjes, met prei in kruidenboter en knoflook gebakken
- Salade geitenkaas met walnoot, appel en honing.
- Toast champignon, twee getoaste plakken stokbrood vol gebakken champignons, uitjes, en gerookt spek.
Soepen
- Kerriesoep met bosui
- Paddenstoelen bouillon
- Tomatensoep met pestoroom
- Heldere kippensoep
- Mais soep met gerookte kipstukjes
- Uiensoep met Beemsterkaas
- Zaanse mosterdsoep met kaantjes
- Champignonsoep met crème fraîche
Hoofdgerecht
- Spareribs, met knoflooksaus en aardappelsalade
- Gebakken tilapia met tomaat, bosui en brie uit de oven
- Kogelbiefstuk, met groene pepersaus
- Saté van gemarineerde kippendij met kroepoek, atjar, huzarensalade en gedroogde uitjes
- Maïskip rollade uit de oven met appel, katenspek en geitenkaas
- Coq au vin, kip in rode wijnsaus met spekjes, champignons en sjalotten
- Entrecote de Paris, entrecote van de grill met kruidenboter
- A la minute gerookte zalmmoot met witte wijnsaus en bieslook
- Gebakken zeewolffilet met een garnituur van Noorse garnalen, prei, kerrie en ananas
- Varkenshaas biefstukjes met gorgonzolasaus en appeljulienne
- Gebakken sliptongetjes (3st.) met remouladesaus
- Gebakken scholfilets met ravigotesaus
Nagerecht
- Coupe cerise, roomijs met amarena kersen en slagroom
- Chocoladeparfait met sinaasappelsaus en slagroom
- Pêche Melba
- Luikse wafel, warme wafel met roomijs, slagroom en chocoladesaus
- Sorbet, vanille ijs vers fruitsalade en frambozensaus
- Cassata, Italiaans ijsgerecht met sinaasappelsaus
- Chocolademousse, met pistache ijs en slagroom
- Roomijs met advocaatroom en boerenjongens