Telefoon: 0251 – 254333

Menu arrangement

Menu arrangement

Menu arrangement  >10 personen

U kunt bij ons kiezen voor een menu arrangement wanneer het gezelschap groter is dan 10 personen. U kiest dan zelf uit welke 2 voorgerechten, (een soep), 2 hoofdgerechten en nagerecht u wilt aanbieden aan uw gasten.

 

Menu arrangement 3 gangen            per persoon                            € 26,50

Menu arrangement 4 gangen            per persoon                            € 28,50

 

De sluitpost bij etentjes, in welke vorm dan ook, zijn vaak de drankjes. Wij willen het u makkelijker maken en bieden u de mogelijkheid om een menu arrangement te nemen, waarin alle drankjes (binnenlands gedistilleerd) zijn inbegrepen.

 

Menu arrangement met drankjes          per persoon/2 uur                 +  € 15,00

 

Voorgerechten

  • Zalm bonbon van ger. zalm, garnalen, rivierkreeft en cocktailsaus
  • Ham meloen
  • Kaas fondue met brood dippers
  • Salade van ger. zalm, komkommer, garnalen en een dille dressing
  • “Taartje” van peer, gedroogde ham en walnoot
  • Gamba pil/pil, pittige gamba’s in olijfolie
  • Carpaccio
  • Garnalen cocktail, steurgarnalen, sla, cocktailsaus ei en citroen
  • Gebakken mosseltjes, met prei in kruidenboter en knoflook gebakken
  • Salade geitenkaas met walnoot, appel en honing.
  • Toast champignon, twee getoaste plakken stokbrood vol gebakken champignons, uitjes, en gerookt spek.

 

Soepen

  • Kerriesoep met bosui
  • Paddenstoelen bouillon
  • Tomatensoep met pestoroom
  • Heldere kippensoep
  • Mais soep met gerookte kipstukjes
  • Uiensoep met Beemsterkaas
  • Zaanse mosterdsoep met kaantjes
  • Champignonsoep met crème fraîche

 

Hoofdgerecht 

  • Spareribs, met knoflooksaus en aardappelsalade
  • Gebakken tilapia met tomaat, bosui en brie uit de oven
  • Kogelbiefstuk, met groene pepersaus
  • Saté van gemarineerde kippendij met kroepoek, atjar, huzarensalade en gedroogde uitjes
  • Maïskip rollade uit de oven met appel, katenspek en geitenkaas
  • Coq au vin, kip in rode wijnsaus met spekjes, champignons en sjalotten
  • Entrecote de Paris, entrecote van de grill met kruidenboter
  • A la minute gerookte zalmmoot met witte wijnsaus en bieslook
  • Gebakken zeewolffilet met een garnituur van Noorse garnalen, prei, kerrie en ananas
  • Varkenshaas biefstukjes met gorgonzolasaus en appeljulienne
  • Gebakken sliptongetjes (3st.) met remouladesaus
  • Gebakken scholfilets met ravigotesaus

 

Nagerecht 

  • Coupe cerise, roomijs met amarena kersen en slagroom
  • Chocoladeparfait met sinaasappelsaus en slagroom
  • Pêche Melba
  • Luikse wafel, warme wafel met roomijs, slagroom en chocoladesaus
  • Sorbet, vanille ijs vers fruitsalade en frambozensaus
  • Cassata, Italiaans ijsgerecht met sinaasappelsaus
  • Chocolademousse, met pistache ijs en slagroom
  • Roomijs met advocaatroom en boerenjongens

 

 

Top↑