Telefoon: 0251 – 254333

Feestavond

Feestavond

25 jaar getrouwd? Uw verjaardag vieren? Of gewoon een feestje vieren omdat het kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze verschillende arrangementen is er voor ieder wat wils. Veruit de meest populaire keuzen is onze boeren feestavond. Op deze manier weet u van tevoren wat uw feest gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Natuurlijk wordt het aantal gastheren en gastvrouwen afgestemd op de grootte van uw gezelschap, zo zullen uw gasten nooit zonder drank komen te staan en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

In samenwerking met DJ Noord-Holland

Boeren feestavond arrangement – €32,50 per persoon – 4 uur

Voor dit arrangement krijgt u het standaard drankenassortiment bestaande uit: wijn, huismerk bier, sherry, jenever, vieux, frisdrank en jus d’orange (Hollands gedistilleerd), nootjes met kroepoek op de tafels, 3x warm bittergarnituur en om ca. 22.30 uur serveren wij u en uw gasten een broodje hotdog. Aan het eind van de avond gaan wij langs met een portie frites.

Feestavondarrangement

Feestavondarrangement A – € 8,50 per persoon per uur
Voor feestavonden hanteren wij het standaard drankenassortiment: wijn, bier, sherry, jenever, vieux, frisdrank en jus d’orange (Hollands gedistilleerd) .

Feestavondarrangement B – € 10,00 per persoon per uur
Hetzelfde als feestavondarrangement A, aangevuld met warm bittergarnituur

Feestavondarrangement C – € 11,00 per persoon per uur
Hetzelfde als feestarrangement A, aangevuld met warm en koud bittergarnituur

Bovenstaande feestavondarrangementen zijn uit te breiden met een bordje saté (2 stuks) met stokbrood voor € 6,95 per persoon.

Ontvangstarrangement – € 17,50 per persoon – 1,5 uur

Wij ontvangen u en uw bruiloftsgasten graag op gepaste wijze. Vaak gaat u als pas getrouwd stel foto’s maken, terwijl de gasten zich naar de locatie begeven. Wij kunnen uw gasten opvangen met een vers kopje koffie en een heerlijk belegd broodje. Op het moment dat u binnenkomt serveren wij u en uw gasten een glaasje champenoise om te toosten en aansluitend serveren wij u een drankje uit ons Hollands assortiment. Alle andere drankjes worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.

Receptie-arrangement – € 17,50 per persoon – 1,5 uur

Voor recepties hanteren wij een standaard drankenassortiment, gebaseerd op gebruikelijke receptiedranken: wijn, bier, sherry, jenever, vieux, frisdrank en jus d’orange (Hollands assortiment) met daarbij diverse hapjes, zoute koekjes met noten, wrapper gevuld met gerookte zalm, gevulde ei, brie met ham, zalmmousse met Hollandse garnalen, rundvlees truffel en een divers assortiment met warm bittergarnituur.

Top↑