Telefoon: 0251 – 254333

Feestavond

Feestavond

25 jaar getrouwd? Uw verjaardag vieren? Of gewoon een feestje vieren omdat het kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze verschillende arrangementen is er voor ieder wat wils. Veruit de meest populaire keuzen is onze boeren feestavond. Op deze manier weet u van tevoren wat uw feest gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Natuurlijk wordt het aantal gastheren en gastvrouwen afgestemd op de grootte van uw gezelschap, zo zullen uw gasten nooit zonder drank komen te staan en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

In samenwerking met DJ Noord-Holland

Boeren feestavond arrangement – €36,50 per persoon – 4 uur

Voor dit arrangement krijgt u het standaard drankenassortiment bestaande uit: wijn, huismerk bier, sherry, jenever, vieux, frisdrank en jus d’orange (Hollands gedistilleerd), nootjes met kroepoek op de tafels, 3x warm bittergarnituur en om ca. 22.30 uur serveren wij u en uw gasten een broodje hotdog. Aan het eind van de avond gaan wij langs met een portie frites.

Bovenstaande feestavondarrangementen zijn uit te breiden met een bordje saté (2 stuks) met stokbrood voor € 6,95 per persoon.

 

Receptie-arrangement – € 21,00 per persoon – 1,5 uur

Voor recepties hanteren wij een standaard drankenassortiment, gebaseerd op gebruikelijke receptiedranken: wijn, bier, sherry, jenever, vieux, frisdrank en jus d’orange (Hollands assortiment) met daarbij diverse hapjes, zoute koekjes met noten, wrapper gevuld met gerookte zalm, gevulde ei, brie met ham, canape met gerookte forel en mierikswortelcreme, rundvlees truffel en een divers assortiment met warm bittergarnituur.

Top↑

Spring naar toolbar