Telefoon: 0251 – 254333

Bruiloft

Bruiloft

Bruiloftarrangementen

Allereerst, van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie zijn hier aan het juiste adres voor een compleet verzorgde en fantastische dag. Gasthoeve Adrichem heeft diverse arrangementen samengesteld. Op deze manier komen jullie niet voor verrassingen te staan en kunnen jullie en jullie gasten optimaal genieten van het huwelijksfeest.

Receptie-arrangement – € 21,00 per persoon – 1,5 uur

Voor recepties hanteren wij een standaard drankenassortiment, gebaseerd op gebruikelijke receptiedranken: wijn, bier, sherry, jenever, vieux, frisdrank en jus d’orange (Hollands assortiment) met daarbij diverse hapjes, zoute koekjes met noten, wrapper gevuld met gerookte zalm, gevulde ei, brie met ham, canape met gerookte forel en mierikswortelcreme, rundvlees truffel en een divers assortiment met warm bittergarnituur.

Boeren feestavond arrangement – € 36,50 per persoon – 4 uur

Voor dit arrangement krijgt u het standaard drankenassortiment bestaande uit: wijn, huismerk bier, sherry, jenever, vieux, frisdrank en jus d’orange (Hollands gedistilleerd), nootjes met kroepoek op de tafels, 3x warm bittergarnituur en om ca. 22.30 uur serveren wij u en uw gasten een broodje hotdog. Aan het eind van de avond gaan wij langs met een portie frites.

 

Plechtigheid

In 2017 hebben wij het eerste echtpaar gehad dat ook daadwerkelijk het ja-woord aan elkaar gegeven heeft. Het hele programma speelde zich af bij de Hoeve. Zowel de rode als de witte loper waren uitgelegd over ons mooie terras, het zonnetje scheen en de plechtigheid liep perfect. Een kleine sfeer impressie:

BERICHT

01-09-2017

Hebben wij onze bruiloft bij Gasthoeve Adrichem gehouden.
Wij hebben onze ceremonie op het mooie terras gehouden, een borrel uurtje, heerlijke bbq gehad en in de avond een knal feest.
Voor ons een dag met een gouden randje! 
We willen de hoeve bedanken voor deze fantastische dag! Zo gast vrij, alles kon en mocht voor onze kleinste gasten. In een woord genoten!!

Liefs Marcel en Wendy

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinderen

Voor de kleinste hebben we voldoende vermaak. Wij kunnen onze tafelvoetbal en sjoelbak neerzetten en hebben nog verschillende andere spellen. Tevens is er naast ons pand een speeltuin waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven. En hoe leuk is het als de kinderen hun eigen ijsje kunnen maken? Ook jullie kleinste gasten zullen zich prima vermaken op jullie mooiste dag.

Top↑

Spring naar toolbar