Telefoon: 0251 – 254333

Bruiloft

Bruiloft

Bruiloftarrangementen

Allereerst, van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie zijn hier aan het juiste adres voor een compleet verzorgde en fantastische dag. Gasthoeve Adrichem heeft diverse arrangementen samengesteld. Op deze manier komen jullie niet voor verrassingen te staan en kunnen jullie en jullie gasten optimaal genieten van het huwelijksfeest.

Receptie-arrangement – € 14,50 per persoon – 1,5 uur

Voor recepties hanteren wij een standaard drankenassortiment, gebaseerd op gebruikelijke receptiedranken: wijn, bier, sherry, jenever, vieux, frisdrank en jus d’orange (Hollands assortiment) met daarbij diverse hapjes, zoute koekjes met noten, wrapper gevuld met gerookte zalm, gevulde ei, briemet ham, zalmmousse met Hollandse garnalen, rundvlees truffel en een divers assortiment met warm bittergarnituur.

Boeren feestavond arrangement – €27,50 per persoon – 4 uur

Voor dit arrangement krijgt u het standaard drankenassortiment bestaande uit: wijn, huismerk bier, sherry, jenever, vieux, frisdrank en jus d’orange (Hollands gedistilleerd), nootjes met kroepoek op de tafels, 3x warm bittergarnituur en om ca. 22.30 uur serveren wij u en uw gasten een broodje hotdog. Aan het eind van de avond gaan wij langs met een portie frites.

Feestavondarrangement – vanaf € 7,00 per persoon per uur

Feestavondarrangement A – € 7,00 per persoon per uur
Voor feestavonden hanteren wij het standaard drankenassortiment: wijn, bier, sherry, jenever, vieux, frisdrank en jus d’orange (Hollands gedistilleerd) .

Feestavondarrangement B – € 8,50 per persoon per uur
Hetzelfde als feestavondarrangement A, aangevuld met warm bittergarnituur

Feestavondarrangement C – € 9,25 per persoon per uur
Hetzelfde als feestarrangement A, aangevuld met warm en koud bittergarnituur

Bovenstaande feestavondarrangementen zijn uit te breiden met een bordje saté (2 stuks) met stokbrood voor € 6,50 per persoon.

Ontvangstarrangement – € 14,50 per persoon – 1,5 uur

Wij ontvangen u en uw bruiloftsgasten graag op gepaste wijze. Vaak gaat u als pas getrouwd stel foto’s maken, terwijl de gasten zich naar de locatie begeven. Wij kunnen uw gasten opvangen met een vers kopje koffie en een heerlijk belegd broodje. Op het moment dat u binnenkomt serveren wij u en uw gasten een glaasje champenoise om te toosten en aansluitend serveren wij u een drankje uit ons Hollands assortiment. Alle andere drankjes worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.

 

 

Top↑