Telefoon: 0251 – 254333

Activiteiten

De leukste activiteiten bij Gasthoeve Adrichem!

Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of andere gelegenheid om een leuke en gezellige activiteit te ondernemen? Dan kan bij Gasthoeve Adrichem! Met onze partner zijn wij in staat om diverse leuke activiteiten te organiseren. Plezier, uitdaging en hilariteit gegarandeerd.

Hieronder worden de verschillende activiteiten nader toegelicht:

 

Escaperoom diner

 • Een overheerlijke Escape Room aan tafel

  Er staat een smakelijke verrassing op jullie te wachten. Een mysterieus pakketje komt tevoorschijn. Een raadselachtig filmpje wordt aan jullie getoond. The Mask heeft het op jullie voorzien. Aan jullie de taak om deze Escape Box vol raadsels en puzzels op te lossen. Lukt het jullie om het kunstwerk van The Mask op tijd te ontmantelen?

  De tijd begint te tikken. 90 minuten op de klok. De Escape Box blijkt een tikkende tijdbom te zijn. Gelukkig heeft The Mask cryptische hints om jullie door het spel heen te loodsen.

  Overleven jullie het diner?

  Laat jullie hersens kraken en los de meest uiteenlopende raadsels en puzzels op. Samenwerkingconcentratie en teambuilding zijn vereist om de creatie van The Mask op tijd te stoppen. Hopelijk kunnen jullie de druk aan en komt het Escape Diner niet te zwaar bij jullie op de maag te liggen. 😉

  • Dé perfecte combinatie van een Escape Room en eten.
  • Voortijdens of na het diner te spelen.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
  • Strijd tegen andere teams om als eerste The Mask te verslaan.
  • Inclusief enthousiaste begeleiding, een tikkende Escape Box en smaakvolle escape games.

  Klik hier voor een impressie!!!

 

Moorddiner

Dé perfecte combinatie van een moordspel en diner

Het kleine stadje Blüdhaven is in rep en roep. Rechercheur Wout Boefs zit met zijn handen in het haar. Oorzaak? De burgemeester is op akelige wijze vermoord. De bewoners beginnen ongeduldig te worden. De moordenaar loopt namelijk nog op vrije voeten rond. Het is tijd voor actie. Jullie worden als extra detectives ingeschakeld om rechercheur Wout Boefs te helpen.

Open de koffer met attributen, analyseer de onopgeloste moordzaak en spoor de moordenaar op. De tijd tikt langzaam door, terwijl het dessert op jullie staat te wachten.

Speel het Moorddiner op locatie naar keuze

Gezellig tafelen met je collega’s. Een heerlijk diner. Iedereen heeft een gezellige tijd, de stemming is overheerlijk. Plots verschijnt er een koffer op tafel. Een koffer vol bewijsmateriaal. In teams van 5 á 6 personen kruipen jullie in de huid van échte detectives. Het is tijd voor Case Blüdhaven.

 • Dé perfecte combinatie van een moordspel en diner.
 • Voortijdens of na het diner te spelen.
 • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
 • Strijd tegen andere teams om als eerste Case Blüdhaven op te lossen.
 • Inclusief enthousiaste begeleiding, professionele spelattributen en ingenieuze games.

Klik hier voor een impressie 

 

 

 

 

The VR Reality experiance aan tafel

Ervaar Virtual Reality aan tafel

Leuk gezelschap? Check. Datum en tijdstip? Check. Alles is geregeld voor een ouderwets gezellig avondje samen. Een avondje samen met een unieke activiteit. Een activiteit die jullie letterlijk meeneemt naar een andere wereld. Met het Virtual Reality Diner combineer je de gezellige elementen van een etentje met een teambuilding activiteit. Een win-win situatie, toch? 😉

Laat je niet omverblazen tijdens het diner

Na het hoofdgerecht verschijnen de VR brillen op tafel. Ready, set, go! De klok tikt af. Heb jij standvastige handen of bezwijk je onder de druk? Ervaar nu zelf Virtual Reality aan tafel. Maar pas: laat je niet omverblazen tijdens het diner.

 • Dé perfecte combinatie van Virtual Reality en een diner.
 • Voortijdens of na het diner te spelen.
 • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
 • Een intense strijd tegen andere teams om het snelste de VR bommen te ontmantelen.
 • Inclusief enthousiaste begeleiding, meerdere VR brillen en ingenieuze spelattributen.

Klik hier voor een impressie!!!

 

 

Top↑

Spring naar toolbar