Telefoon: 0251 – 254333

Activiteiten

De leukste activiteiten bij Gasthoeve Adrichem!

Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of andere gelegenheid om een leuke en gezellige activiteit te ondernemen? Dan kan bij Gasthoeve Adrichem! Met onze partner zijn wij in staat om diverse leuke activiteiten te organiseren. Plezier, uitdaging en hilariteit gegarandeerd.

Hieronder worden de verschillende activiteiten nader toegelicht:

 

QUIZ SHOW DELUXE 2.0!

Een quiz spelen hebben we allemaal wel eens gedaan. Daarom is het nu tijd voor de overtreffende trap…….. Quiz Show Deluxe 2.0. Deze quiz gaat veel verder dan alleen maar vragen. Met 2 presentatoren, 8 verschillende rondes, aankleding, een jury, een dj, een mega geluidsset, een paar grappen en 2 microfoons komen wij feestend bij jullie aan. Tijd voor interactie en een missie! Iedere seconde geboeid zijn. Deze quiz zal geen seconde vervelen. De lachspieren zullen meer dan één keer worden getest. Iedere ronde is anders en alleen parate kennis zal zeker niet leiden tot de overwinning

 • 8 totaal verschillende rondes
 • Foto’s en video’s van jullie zelf verwerkt in de quiz (wij komen vooraf langs)
 • Zeer originele vragen
 • Heel veel interactie tijdens de quiz
 • Grote trofee voor winnende team
 • 2,5 uur entertainment!
 • De quiz eindigt met een polonaise waaraan iedere deelnemer deelneemt. Klinkt fout en misschien een beetje raar en niet passend bij jullie groep? Maar succes is verzekerd.

De quiz zal bestaan uit 8 verschillende en uiteenlopende rondes, deze leggen wij graag vast aan jullie voor!

Ronde 1: Algemene kennis
De algemene kennis ronde om even lekker warm te draaien.
Ronde 2: Ronde op maat
Vragen over jouw bedrijf, familie, vrienden of team. Vooraf stellen we deze ronde samen. Wie weet het meest over zijn collega’s?
Ronde 3: Waar of niet waar?
Deelnemers komen naar voren. Zij hebben een verhaal. Een ‘goed verhaal’. Een raar verhaal ook. Eén verhaal is maar waar. Jullie mogen vervolgens inzetten op wie er wel betrouwbaar is.
Ronde 4: Doet ie ’t of doet ie ’t niet
Vooraf hebben we enkele van jullie gefilmd en kregen zij een opdracht voorgelegd. En dat krijgen jullie te

zien. Maar dan wordt de film gestopt en is de vraag: doet ie ’t of doet ie ’t niet. Inzetten maar!
Ronde 5: Minute to win it
Weer komen er enkele van jullie naar voren, kijkend naar het grote scherm. Hierop wordt de uitdaging getoond. Vervolgens zetten jullie in of het gaat lukken of niet. En dan aanmoedigen maar…of niet.
Ronde 6: Fotoronde
Een combinatie van foto’s van jullie zelf en met wat ‘algemene foto’s’. Wie weet wat er op het scherm wordt getoond?
Ronde 7: De audioronde
Niet alleen muziek. Maar ook herkenbare audiofragmenten die bijna iedereen kent. Maar wat was het nou ook al weer precies.
Ronde 8: Bonusronde
Deze vinden wij zelf het leukst. En jullie zelf meestal ook. Maar wij vinden het toch leuk om deze nog even geheim te houden!

Teams van +/- 8 personen, pas vanaf 50 personen te organiseren.

 

Moorddiner

Gezellig met je team of vrienden een hapje eten. Maar jullie zitten nog maar net aan tafel en dan blijkt dat er iets ernstigs is voorgevallen. Net nu jullie klaarzitten voor een gezellig onder onsje.  Het is verschrikkelijk. Er is een moord gepleegd. En jullie hebben hier nog niets van gemerkt. Dat is vreemd, heel erg vreemd, want de moordenaar bevind zich onder jullie. Het is dus tijd om de moordenaar te gaan ontmaskeren …..

Voor het diner, na het diner of tussen de gangen door gaan jullie deze moord oplossen gezamenlijk met een professionele rechercheur. De moordenaar moet worden gevonden. Wij maken eerst aan iedereen duidelijk wat er is gebeurd. En vanaf dan is het ieder voor zich. Speel slim, speel met je medespelers, maar ben ook listig. Gebruik je meesterbrein, maar houd de belangrijkste informatie voor jezelf. (een beetje zoals wie is de mol) Denk als Sherlock Holmes en houdt iedereen in de gaten. Ieder gesprek kan informatie bevatten die gebruikt kan worden om de moord op te lossen.

Afhankelijk van jullie wensen bevat deze activiteit 2 of 3 spelrondes waarin jullie op zoek gaan naar alle antwoorden in deze verschrikkelijke zaak. Het spel wordt gespeeld wanneer er niet gegeten wordt. Tijdens het moorddiner kruipt iedereen in de rol van de verdachte en zal het motief van extreem belang zijn om de moord op te lossen!

Verzamel een gigantische lading aan bewijs, los de moord op en neem de prijs mee naar huis. Jij, en niet je vrienden/collega’s!

 • Professionele rechercheur / uitjesbaas
 • Moordzaak op maat voor jullie groepsaantal. Iedereen is actief betrokken.
 • Heerlijk diner in combinatie met meeslepende activiteit
 • Spannende activiteit waarbij teamwork een vereiste is!
 • Lachen? Ja dat gebeurt zeer zeker!

 Iedereen speelt voor zich. Maximaal 18 personen per tafel.

 

 

Bomkoffer

Beschikken jullie over stalen zenuwen? En presteren jullie goed onder tijdsdruk? En kunnen jullie als geen ander samenwerken? Dan is “De bomkoffer” wat voor jullie!

Je schrikt op van een vreemd gepiep. Het is het faxapparaat. Je wist niet eens dat jullie dat ding nog hadden staan. Wie gebruikt er trouwens tegenwoordig nog een fax? Je bent toch wat nieuwsgierig en gaat kijken wat dat gepiep te betekenen heeft.

Het is een bommelding! De boodschap is kort maar krachtig: vandaag zal er ergens op jullie locatie een bom af gaan. De psychopathische bommenlegger heeft een bom geplaatst op de locatie waarin jullie je bevinden en deze staat op ontploffen! Het is aan jullie om deze zo snel mogelijk te vinden en onschadelijk te maken.

De teams worden samengesteld. Gewapend met een plattegrond en mysterieuze raadsels en puzzels moeten jullie de locatie van de bom achterhalen. Eenmaal de bom gevonden hebben jullie nog maar beperkt de tijd om deze te ontmantelen. Het lot van het kantoor ligt in jullie handen! Er is geen tijd te verliezen…

Samenwerken is een ‘must’ bij het ontmantelen van de bomkoffer. Gedurende maximaal 1,5 uur gaan jullie op zoek naar de laatste code die jullie leidt naar de overwinning.

In deze koffer zitten verschillende spannende, complexe maar ook hilarische puzzels. Wat dacht je van een morse-code, een blacklight, gekleurde vingerafdrukken en elektrische draden? Alles is op en in deze bomkoffer te vinden!

– We kunnen wel 100 bommen tegelijkertijd of na elkaar installeren

– Een echte strijd is mogelijk doordat iedereen hetzelfde bom spel speelt!

– Altijd onder begeleiding van een psychopatische bommenlegger

 Teams van +/- 5 personen

 • Bomkoffer offerte aanvragen!!
  Duur: circa 2,5 uur
  aantal deelnemers: minimaal 12
  Prijs activiteit: € 29,50 p.p. ex. BTW
  Prijs menu vanaf: € 34,50 p.p.

 

The Virtual Bomb/VR escape room

Unieke teambuilding game

Alle teambuilding variante al gehad, en op zoek naar iets nieuws? Dan is de de oplossing. Je gaat in teams van 5 personen met elkaar de strijd aan. Een van de de teamleden zet de vr bil op. Zodra de bril op is, waant deze persoon zich in een totaal andere ruimte. Het enige wat hij voor zich ziet is een oud bureau met daarop….. Een bom.

Ontmantelen van de bom

Naast deze bom staat een timer die bij start van het spel direct begint te lopen. Nu is het aan jou, nee jullie de taak om deze bom te ontmantelen. De overige 4 teamgenoten hebben namelijk de oplossing in handen om de bom te ontmantelen. Welk draadje moet doorgeknipt worden, welke knop omgedraaid en nog veel meer! Het gaat dus om samenwerking!!! Jullie hebben als team slechts 5 minuten om dit op te lossen.

De beste ontmantelaar

Er zijn meer dan 500 bommen om te ontmantelen. Wie weet er de meeste te ontmantelen binnen de tijd. Niet alleen ervaar je tijdsdruk van de timer maar je voelt de hete adem in je nek van de andere teams. Het meest unieke teambuilding game van dit moment. Weet jullie team de meeste bommen te ontmantelen binnen de tijd??? Ga de strijd en versla je vrienden/collega’s in dit enerverende spel!!!

 • Wij hebben de nieuwste technieken op het gebied van VR te beschikking
 • De meest gave ervaringen/games
 • Speciaal ontwikkelde teambuildingsactiviteiten waarbij gebruik wordt gemaakt van de virtuele wereld
 • Altijd onder begeleiding van onze VR-experts
 • Wij richten het programma in zoals jullie wensen, geheel op maat dus!

 Teams van +/- 5 personen

 

 

Top↑