Telefoon: 0251 – 254333

Dagje weg

Dagje weg

Dagje weg?

Noord-Holland? Dat regelen wij graag voor u! … maar ook de rest van Nederland.

Ons Partycentrum Adrichem in het Noord-Hollandse Beverwijk leent zich uitstekend voor gezelschappen die een dagje ‘op stap’ zijn. Een koffietafel om elf uur of een lunch om één uur. Uitgebreid dineren met een gezellig muziekje of gewoon met elkaar wat drinken voordat de thuisreis wordt aanvaard. Zomaar wat mogelijkheden, maar de keuze is aan u.

Wij kunnen ook een totaal dagprogramma voor u verzorgen, waarbij u natuurlijk minimaal één keer te gast bent van ons Partycentrum. Vanuit Limburg of de Achterhoek of ‘gewoon’ uit Amsterdam, samen met u maken wij er wat moois van!

Een dagtocht kunnen wij op maat voor u organiseren. Door onze nauwe samenwerking met Labeto reizen uit Amsterdam kunnen wij zowel het busvervoer als de gewenste bezoekprogramma’s regelen. In de omgeving van Beverwijk is in ieder geval voldoende te doen: De Keukenhof, een rondje Amsterdam met bezoek aan één van de musea, een Bollentoer, een bezoek aan Volendam en Marken, een boottochtje over het Noordzeekanaal. Eigenlijk teveel om op te noemen. Op basis van uw budget kunnen wij samen met u kijken naar de invulling van een leuke, interessante, dan wel toepasselijke dag.

Ons uitstekende contact met Labeto reizen, laat onverlet dat u het vervoer ook zelf kunt regelen. Hetzelfde geldt voor de invulling van het programma. Ons Partycentrum blijft in dat geval een prachtige gelegenheid als tussenstop of als eindbestemming.

Interesse om uw dagje weg in samenwerking met Gasthoeve Adrichem te organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Top↑

Spring naar toolbar