Telefoon: 0251 – 254333

Over ons

Over ons

Onze locatie

over-ons1

Gasthoeve Adrichem is gehuisvest in de uit 1857 stammende Hoeve Adrichem, gelegen aan de Adrichemlaan te Beverwijk. De naam van deze voormalige boerderij komt voort uit het gelijknamige kasteel dat in de directe omgeving aan de Sint Aagtendijk heeft gestaan: het Kasteel Adrichem. Dit kasteel kent een lange geschiedenis die terug­gaat tot de eerste helft van de 14e eeuw, toen Floris van Adrichem eige­naar werd van: ‘een husige , hofstede en lant daertoe behorende, gelegen in onsen heerlijk­heid van Beverwijk, in ’t Vrijtgers’. Na velen eigenaren te hebben gehad en tijdens oorlogen danig te hebben geleden is het kasteel uiteindelijk ergens tussen 1809 en 1812 gesloopt.

Door de warmte uitstralende Hollandse inrichting van Gasthoeve Adrichem, met veel hout en kunstwerken aan de muur, voelt iedere gast zich ongetwijfeld snel thuis. Ons partycentrum biedt mogelijkheden voor partijen en bijeenkomsten tot maximaal 150 personen. Bij grote partijen heeft u de beschikking over de gehele ruimte, maar het is ook mogelijk alleen het voor- of achtergedeelte te gebruiken.

over-ons2

Het achterste gedeelte kenmerkt zich voornamelijk door de lager gele­gen dansvloer en de door een oud Hollands hekwerk afgeschei­den zitruimte daaromheen. De met hout beklede wanden en pilaren, de gekozen kleuren, de kunstwerken en het bijpas­sende meubilair geven uw gasten bij binnenkomst direct een warm gevoel en brengt hen in de juiste stemming. Afhanke­lijk van de grootte en de invulling van de partij kan ook de dansvloer ingericht worden met tafels en stoelen.

 

 

Over de eigenaren

Karel en Liesbeth Soest zijn de eigenaren van dit prachtige bedrijf. Karel werkt al sinds zijn 16e in de horeca en heeft altijd al de wens gehad om voor zichzelf te beginnen. Zoals velen is hij begonnen in de afwas en heeft zichzelf in verschillende bedrijven omhooggewerkt als restaurant manager. Toch had hij altijd al de wens om eigen baas te zijn. In 2002 waagde hij de sprong en zo begon zijn cateringbedrijf Service A La Minute (SALM). Na twee jaar was dit kleine bedrijfje vanuit huis, uitgegroeid tot een goed lopend cateringbedrijf. De volgende stap volgde en daar kwam Hoeve Adrichem in beeld. Liesbeth kwam al snel full time in het bedrijf en daar was het familiebedrijf geboren. De familie Soest ontvangt hun gasten altijd met open armen, wil het iedereen naar hun zin maken en werken hard om dat voor elkaar te krijgen. Hier zult u zich zeker thuis voelen. 

Top↑

Spring naar toolbar