Telefoon: 0251 – 254333

High Tea > 10 pers.

High Tea > 10 pers.

High tea bij Gasthoeve Adrichem reserveren

Een high tea is bij Gasthoeve Adrichem alleen op reservering beschikbaar (ook buiten onze reguliere openingstijden). Ga naar onze contactpagina om een reserveringsaanvraag te doen.

 

Eens wat anders…..een High Tea!      Vanaf 10 personen

ieten van ons uitgebreide assortiment aan thee en lekkere high tea hapjes. Een snoeperij van zoet en hartig in Engelse stijl, lekker keuvelen, een High Tea brengt mensen tot elkaar. Onze high tea’s zijn vaak zo uitgebreid, dat je ‘s avonds niet meer hoeft te eten!

 

High Tea

€ 25,00 p.p.

 Koud

 Diverse soorten muffins, brownies, slagroomsoesjes,

aardbeien en clotted cream, diverse bonbons, vingersandwiches met boerenham, gerookte kip en spek, komkommer met roomkaas,

wrappers met gerookte zalm en bieslookkaas.

 Warm

 Adrichem’s hartig taartje, mini saucijzenbroodje,

korst-enveloppe met feta, gedroogde tomaten en uiteraard diverse soorten thee.

 

Deze hightea is uit te breiden met:

Jus d’orange, petit fours, oer Hollandse vlaai en tomaat en mozzarella brood.

€ 32,50

Snoopy Tea

€  15,00 p.p.

Frisdrank naar keuze

Sandwiches met kaas en jam,

muffin, stuk fruit,

zakje chips en een verrassing

 

High Beer €27,50

De mannelijke variant op de klassieke hightea.
Dit bestaat uit een proeverij van 6 verschillende bieren uit de Jopenkerk.
Deze toppers worden begeleidt door 6 heerlijke vette happen:
zoals Bitterbal, vlamtosti, pizzapunt, klein broodje shoarma, bratwurst en een heerlijke
mini hamburger

High Wine €32,50

De variant voor de dames.
Een proeverij van 6 heerlijke wijnen met heerlijke hapjes
U begint met een glaasje Prosecco begeleidt door een crostini van geitenkaas met appel, honing en walnoten.
Vervolgens een glaasje Chardonnay begeleidt door vispakketje
daarna een glaasje Shirah rose met een kaasfonduetje
Daarna een glaasje Merlot met een crostini met champignon, ui en spek
Aansluitend een glaasje Shiraz/Cabernet met een yakatori spiesje met satesaus
en tot besluit een glaasje Muscat wijn met panna cotta.

 

 

 

 

Top↑