Telefoon: 0251 – 254333

Hoofdgerechten

Visvariatie€ 21,50

Bord vol met sliptong, zalm, scholfilet, gamba’s en mosseltjes geserveerd met ravigotesaus.

Shakshouka€18,50

Noord Afrikaans gerecht van aubergine,courgette, ui, paprika en gepocheerde eieren in een saus van tomaat,...

Zalm en papillotte€20,50

In bakpapier bereidde zalmmoot, met venkel, groene asperge, bosui en Teriyakisaus met geroosterde roseval aardappeltjes.

Saté€21,50

Een spies varkenshaas (half pond) met atjar, pindasaus, fruit, aardappelsalade en kroepoek.

Tournedos€ 25,00

Biefstuk van de haas geserveerd met geserveerd met gebakken champignons en sjalotten.

Hertenpeper€ 20,50

Wildsttof van hertenbout met cranberries, champignons, ui, spek, kruidkoek, geserveerd met aardappelpuree of rijst.

Eendenborst€ 21,50

Heerlijke eendenborst met morillesaus.

Spareribs€ 20,50

Licht pikante gemarineerde spareribs geserveerd met een gepofte aardappel en knoflooksaus.

Top↑