Telefoon: 0251 – 254333

Hoofdgerechten

Vispalet€19,50

Combinatie van gebakken sliptong, gamba’s, mosseltjes en kabeljauwfilet geserveerd met ravigotesaus.

Kaasfondue€16,50

Heerlijk Belgisch kaasje uit de oven met diverse brood en groentedippers.

Fish ‘n Chips€17,50

Krokant gebakken scholfilet met remouladesaus en boerenfrieten.

Saté€19,50

Een spies varkenshaas (half pond) met atjar, pindasaus, fruit, aardappelsalade en kroepoek.

Tournedos€21,50

Gebakken biefstuk van de haas geserveerd met in kruidenboter gebakken champignons.

Varkenshaas€19,50

Varkenshaas gevuld met appel, messenklever en geserveerd met rode wijnsaus.

Ossobuco€21,50

Traditioneel Italiaans stoofgerecht van kalfsschenkel en een rijk gevulde saus.

Spareribs€19,50

Licht pikante gemarineerde spareribs geserveerd met een gepofte aardappel en knoflooksaus.

Top↑