Telefoon: 0251 – 254333

Hoofdgerechten

Slippertjes€20,00

Drie in de boter gebakken sliptongetjes met remouladesaus.

Sheperd’s Pie€16,00

Vegetarische pastei met paddenstoelen, linzen en aardappelpuree van zoete aardappels.

Gerookte zalm€20,00

Moot a la minute gerookte zalm met rivierkreeftjes en bieslooksaus.

Diamant€20,00

Surf en turf van diamanthaasbiefstukjes en gamba’s op ovengebakken roseval aardappeltjes met een pikante salsa...

Lever€18,50

Gebakken kalfslever, rosé gebakken kalfslever met volop uitgebakken spek en uien.

Ducky€20,00

Tamme getrancheerde eendenborst met een saus van groene pepertjes.

Stoofpotje€18,50

Boeuf Bourguignonne, klassieke Franse stoof geserveerd met rijst of roseval aardappeltjes uit de oven.

Oogje op je bord€23,50

Gegrilde runder rib-eye steak van een half pond met een gepofte aardappel en knoflooksaus.

Top↑