Telefoon: 0251 – 254333

Feestdagen 2020

Feestdagen 2020

Feestdagen 2020

Fijne Feestdagen
a la carte 2020

VOORGERECHTEN; € 7.00
VitelloTonato,
dungesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise/olijf/
gedroogde tomaat/salade.

Carpaccio,
dungesneden runderhaas met pesto/pittenmix/
parma kaas/salade.

Gevulde avocado,
creme fraiche/bosui/garnalen.

Zalm bavaroise,
gerooktezalm/surumisalade/lente-ui/ei.
Pasteitje,
kip-champignonragout/pasteibakje.
room pudding/bitterkoekjes/kirsch/bigarreaux.
Gamba Pil-Pil,
12 gamba’s/olijfolie/rode pepertjes/peterselie.

SOEPEN

Uiensoep, kaasbroodje.                                               € 2.25
Zaanse mosterdsoep, kaantjes.                                  € 3.50
Kreeftensoep,                                                                 € 3.50
met crème fraiche/kreeftenstaart.
Pompoensoep met fetablokjes.                                  € 2.25
Paddenstoelenbouillon,                                              € 2.75
champignon/oesterzwam/bosui.

HOOFDGERECHTEN; bijlages zelf te bepalen.
Boeuf Bourguignon:                                                      € 11.50
Franse runderstoof, champignon/spek/ui/wortel/
rodewijn.

Kip Teriyaki:                                                                    €  8.00
Gewoktekip/diversegroenten/cashewnoten
en teriyakisaus.

Varkenshaas:                                                                  € 10.00
Gevulde varkenshaas, appel/brie/rode wijnsaus.

OssoBuco:                                                                      € 12.00
Gestoofde kalfsschenkel/tomatensaus.

Spareribs:                                                                      € 10.00
Gegaarde ribs, knoflook-sambal-tomaatsmeersel.

Visvariatie:                                                                       €  9.50
Stoof van vis/schelpdieren/garnalen/
jonge prei/dille/wijn/room.

Hertenpeper:                                                                  € 11.50
Wildstoof/cranberry/spek/champignon/ui/
rozemarijn/kruidkoek/jeneverbes.

Gerookte zalm:                                                               € 10.00
A la minute gerookte zalmmoot/bieslookroomsaus.

Boeuf Wellington vanaf 2 personen:                         € 14,50 p.p.
biefstuk van de haas/beenham/champignons/
sjalot/tomaat/bladerdeeg

BIJLAGEN; € 2.50 per portie/persoon.

Aardappel/deegwaar/Groenten/quiche/saus;
Puree.                                        Stokbrood/kruidenboter.
Aardappel gratin.                    Tagliatelle.
Ovenschijfjes/olijfolie/spek/rozemarijn.
Aardappelsalade.                    Gekruide rijst.
Parijse kriel/peterselie.         Champignonsaus.
Gepofte aardappel/kr.boter
Pepersaus.                                Knoflooksaus.
Stoofperen (4st.)                      Rode kool met appeltjes.
Appelcompote.

NAGERECHTEN;

Vers fruitsalade.                                                           €3.50
Panna Cotta, aardbeien compote.                            € 4.50
Crème Brulee, rietsuiker/zelf branden!                  € 4.50
Chipolata bavaroise,                                                   € 5.00
Pavlova,                                                                         € 6.00
spectaculaire meringue/lobbige slagroom/fruitsalade

Feestdagen 2020
Salades en hors d ’oeuvres te bestellen v.a. 2 personen.
Worden mooi opgemaakt geleverd op disposable schaal in luxe doos.
Uiterste besteldatum kerst, zondag 20 december, oudjaarviering, maandag 28 december. Afhalen in overleg.

VLEESSALADE;
Basis rundvleessalade gegarneerd met gevulde eitjes, asperge ham rolletje/plakje paté/stokbroodjes/kruidenboter.
2 pers. € 20,00   4 pers. € 37,50   6 pers. € 50,00.

ZALMSALADE;
Basis zalmsalade gegarneerd met gevulde eitjes/zoute haring/stukjes pepermakreel/stokbroodjes/kruidenboter.
2 pers. € 25,00   4 pers. € 47,50    6 pers. € 65,00.

COMBINATIESALADE;
mix van de twee hierboven geschreven salades.
2 pers. €22,50   4 pers. €42,50     6 pers. € 57,50.

HORS-D’OEUVRES VLEES;
vleessalade met gevuld ei/asperge ham rol/wrap piri-pir/ri/ate/kiprollade/carpaccio/ardennerham/meloen/stokbroodjes/
kruidenboter.
2 per. € 25,00    4 pers. € 47,50       6 pers. € 70,00.

HORS-D’OEUVRE VIS;
Zalmsalade/gevuld ei/pepermakreel/gerookte paling/garnalen/zoute
haring/wrapper gerookte zalm/gerookte forel/whiskeysaus/stokbroodjes/kruidenboter.
2 pers. € 30,00     4 pers. € 57,50     6 pers. € 85,00.

COMBI HORS-D’OEUVRE;
mix van de twee hierboven beschreven salades
2 pers. € 27,50    4 pers. € 52,50       6 pers. € 77,50.

 

 

 

Top↑