Feestdagen 2020
Fijne Feestdagen
a la carte 2020
VOORGERECHTEN; € 7.00
VitelloTonato,
dungesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise/olijf/
gedroogde tomaat/salade.
Carpaccio,
dungesneden runderhaas met pesto/pittenmix/
parma kaas/salade.
Gevulde avocado,
creme fraiche/bosui/garnalen.
Zalm bavaroise,
gerooktezalm/surumisalade/lente-ui/ei.
Pasteitje,
kip-champignonragout/pasteibakje.
room pudding/bitterkoekjes/kirsch/bigarreaux.
Gamba Pil-Pil,
12 gamba’s/olijfolie/rode pepertjes/peterselie.
SOEPEN
Uiensoep, kaasbroodje. € 2.25
Zaanse mosterdsoep, kaantjes. € 3.50
Kreeftensoep, € 3.50
met crème fraiche/kreeftenstaart.
Pompoensoep met fetablokjes. € 2.25
Paddenstoelenbouillon, € 2.75
champignon/oesterzwam/bosui.
HOOFDGERECHTEN; bijlages zelf te bepalen.
Boeuf Bourguignon: € 11.50
Franse runderstoof, champignon/spek/ui/wortel/
rodewijn.
Kip Teriyaki: € 8.00
Gewoktekip/diversegroenten/cashewnoten
en teriyakisaus.
Varkenshaas: € 10.00
Gevulde varkenshaas, appel/brie/rode wijnsaus.
OssoBuco: € 12.00
Gestoofde kalfsschenkel/tomatensaus.
Spareribs: € 10.00
Gegaarde ribs, knoflook-sambal-tomaatsmeersel.
Visvariatie: € 9.50
Stoof van vis/schelpdieren/garnalen/
jonge prei/dille/wijn/room.
Hertenpeper: € 11.50
Wildstoof/cranberry/spek/champignon/ui/
rozemarijn/kruidkoek/jeneverbes.
Gerookte zalm: € 10.00
A la minute gerookte zalmmoot/bieslookroomsaus.
Boeuf Wellington vanaf 2 personen: € 14,50 p.p.
biefstuk van de haas/beenham/champignons/
sjalot/tomaat/bladerdeeg
BIJLAGEN; € 2.50 per portie/persoon.
Aardappel/deegwaar/Groenten/quiche/saus;
Puree. Stokbrood/kruidenboter.
Aardappel gratin. Tagliatelle.
Ovenschijfjes/olijfolie/spek/rozemarijn.
Aardappelsalade. Gekruide rijst.
Parijse kriel/peterselie. Champignonsaus.
Gepofte aardappel/kr.boter
Pepersaus. Knoflooksaus.
Stoofperen (4st.) Rode kool met appeltjes.
Appelcompote.
NAGERECHTEN;
Vers fruitsalade. €3.50
Panna Cotta, aardbeien compote. € 4.50
Crème Brulee, rietsuiker/zelf branden! € 4.50
Chipolata bavaroise, € 5.00
Pavlova, € 6.00
spectaculaire meringue/lobbige slagroom/fruitsalade
Feestdagen 2020
Salades en hors d ’oeuvres te bestellen v.a. 2 personen.
Worden mooi opgemaakt geleverd op disposable schaal in luxe doos.
Uiterste besteldatum kerst, zondag 20 december, oudjaarviering, maandag 28 december. Afhalen in overleg.
VLEESSALADE;
Basis rundvleessalade gegarneerd met gevulde eitjes, asperge ham rolletje/plakje paté/stokbroodjes/kruidenboter.
2 pers. € 20,00 4 pers. € 37,50 6 pers. € 50,00.
ZALMSALADE;
Basis zalmsalade gegarneerd met gevulde eitjes/zoute haring/stukjes pepermakreel/stokbroodjes/kruidenboter.
2 pers. € 25,00 4 pers. € 47,50 6 pers. € 65,00.
COMBINATIESALADE;
mix van de twee hierboven geschreven salades.
2 pers. €22,50 4 pers. €42,50 6 pers. € 57,50.
HORS-D’OEUVRES VLEES;
vleessalade met gevuld ei/asperge ham rol/wrap piri-pir/ri/ate/kiprollade/carpaccio/ardennerham/meloen/stokbroodjes/
kruidenboter.
2 per. € 25,00 4 pers. € 47,50 6 pers. € 70,00.
HORS-D’OEUVRE VIS;
Zalmsalade/gevuld ei/pepermakreel/gerookte paling/garnalen/zoute
haring/wrapper gerookte zalm/gerookte forel/whiskeysaus/stokbroodjes/kruidenboter.
2 pers. € 30,00 4 pers. € 57,50 6 pers. € 85,00.
COMBI HORS-D’OEUVRE;
mix van de twee hierboven beschreven salades
2 pers. € 27,50 4 pers. € 52,50 6 pers. € 77,50.