Telefoon: 0251 – 254333

Menukaart

Menukaart

Voorgerechten

Vertraagd€10,50

Wijngaardslakken in een champignon geserveerd met lekker veel kruidenboter uit de oven.

Lekkerbek€10,50

Vispalet, bord met een cocktailtje van rivierkreeft, gerookte zalm en paling.

Uiensoep€6,75

Heerlijke uiensoep gevuld met rundvlees, tijm, rode wijn en gegratineerde Beemsterkaas.

Geitenkaas€10,00

Salade van warme geitenkaas, met walnoot, peer, tomatenjam en een dressing van cranberry.

Bonbon€10,50

Flinke bonbon met een salade van steurgarnalen, surimi, dille en bosui.

Klassieke Smuller€10,50

Rundercarpaccio, gemarineerd in pesto Genovese met een kleine salade met een mix van pitten, gedroogde...

Vispannetje€10,50

Pannetje uit de oven vol fruit uit de zee. Met knoflook, prei, champignons en met...

Kakelvers€10,50

Salade van gerookte maïskipfilet met mango, druiven en pijnboompitten. Afgemaakt met een dressing van kerrie...

Hoofdgerechten

Slippertjes€20,00

Drie in de boter gebakken sliptongetjes met remouladesaus.

Sheperd’s Pie€16,00

Vegetarische pastei met paddenstoelen, linzen en aardappelpuree van zoete aardappels.

Gerookte zalm€20,00

Moot a la minute gerookte zalm met rivierkreeftjes en bieslooksaus.

Diamant€20,00

Surf en turf van diamanthaasbiefstukjes en gamba’s op ovengebakken roseval aardappeltjes met een pikante salsa...

Lever€18,50

Gebakken kalfslever, rosé gebakken kalfslever met volop uitgebakken spek en uien.

Ducky€20,00

Tamme getrancheerde eendenborst met een saus van groene pepertjes.

Stoofpotje€18,50

Boeuf Bourguignonne, klassieke Franse stoof geserveerd met rijst of roseval aardappeltjes uit de oven.

Oogje op je bord€23,50

Gegrilde runder rib-eye steak van een half pond met een gepofte aardappel en knoflooksaus.

Desserts

Panna cotta€7,50

Romig Italiaans dessert met een laag verse aardbeienpuree. Geserveerd met een bol pistache ijs en...

Oranje boven€7,50

Mandarijnen flan met bloedsinaasappel parfait en sinaasappelsaus.

Belg€7,50

Belgische wafel met vanille-ijs, slagroom en een saus van Haagse hopjes.

Dame blanche€7,50

Deze klassieker van vanille-ijs en warme chocoladesaus mag niet ontbreken op de kaart.

Feessie€7,50

IJstaart, feestelijk toetje voor twee personen met diverse soorten ijs, cake en gebrand eiwitschuim. Met...

Irish mousse€7,50

Een IJsmousse van Irish whisky met sterke koffie en geslagen room.

Hoeve koffie€7,50

Koffie geserveerd met Butterscotch likeur. (U bepaalt… likeur erin of ernaast)

IJssaté€7,50

Aan een spies geregen ijstruffels geserveerd met karamelsaus

Top↑