Telefoon: 0251 – 254333

Menukaart

Menukaart

Voorgerechten

Gewokte maïskip€6,50

Heerlijk gewokte stukjes kippendij met diverse groenten en cashewnoten geserveerd in een zoetzure saus.

Gerookte zalm€10,00

Ambachtelijk gerookte zalm met salade, compote van rode ui, kappertjes, ei, citroen en krokant gebakken...

Tomatensoep€6,50

Huisgemaakte gebonden tomatensoep met gedroogde tomaatjes, bosuien basilicumroom.

Gamba pil-pil€12,50

Pittige gamba’s in olijfolie met knoflook, pepertjes, laurier en peterselie met lekker wat stokbrood om te...

Mosselman€7,50

Gebakken mosselen uit de oven met paprika, champignons, knoflook en crème fraîche, gegratineerd met kaas.

Salade eendenborst€10,00

Gerookte tamme eendenborst met pijnboompitten, gedroogde tomaat, eendenleverkrullen en frambozendressing.

Klassieke smuller€10,00

Rundercarpaccio, gemarineerd in pesto Genovese  met  een kleine salade met pijnboompitten, pomodori sechi en pecorino kaas.

Vooruit met de geit€9,50

Geitenkaaskroketjes, met rucola, appel, pecannoten en een zachte honing-mosterdsaus.

Wildpaté€7,50

Zachte paté van ree met cranberry en gewelde abrikozen.

Hoofdgerechten

Haasje uit de oven€17,50

Heerlijk malse varkenshaas gevuld met St. Albray begeleid met paddenstoelenroomsaus.

Gerookte zalm€17,50

A la minute gerookte zalm geserveerd met kokkeltjes en peterseliesaus.

Diamant€17,50

Diamanthaas uit de pan met een saus van groene peper en champignons.               

Hertenbiefstuk€22,50

Biefstuk van de hertenbout met kastanjechampignons, bosui en een rode wijnsaus.

Kalfslever€17,50

Rosé gebakken lever met lekker veel gebakken spekjes en ui.

Hertenpeper€15,50

Wildstoof met spekjes, ui, champignons en cranberry. Dit serveren wij met rijst of aardappelpuree…aan u...

Sliptong€17,50

Drie in de roomboter gebakken tongetjes met remouladesaus.

Vegetarische wok€15,00

Roerbak van gemarineerde tofu, diverse groenten, cashewnoten en sesam in zoetzure saus.

Desserts

Crème brulée€6,50

Een creme brulée van bloedsinaasappel, slagroom en chocoladeroomijs

Cranberry parfait€6,00

Parfait met warme stoofpeer en karamelsaus.

Flan€6,50

Heerlijk warme flan met appel, kaneelijs en slagroom.

Dame blanche€6,50

Deze klassieker van vanille-ijs en warme chocoladesaus mag niet ontbreken op de kaart.

Whiskey ijsmousse€6,50

Gevroren Irish-koffie-ijs met espresso en room.

Scroppino met een twist€6,50

IJskoude traktatie  van Prosecco, aardbeiensorbet en fraise de bois.

Hoeve koffie€6,50

Koffie geserveerd met Butterscotch likeur. (U bepaalt… likeur erin of ernaast)

IJssaté€6,50

Aan een spies geregen ijstruffels geserveerd met karamelsaus

Top↑