Sashimi Geroosterde tonijn en zalm met sojadressing, wasabi, furikake en wakame.
Haaspuntjes met champignons, paprika, uien cashewnoten in een Teriyakisaus.
Heerlijke uiensoep gevuld met rundvlees, tijm, rode wijn, knoflook en gegratineerde Beemsterkaas.
Heerlijk wisselende huisgemaakte soepen
In olijfolie gebakken gamba’s met knoflook, peterselie, rode pepertjes en geserveerd met stokbrood.
Rundercarpaccio, met een kleine salade met een mix van pitten, gedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas...
zacht gegratineerde geitenkaas met honing en een salade met rode ui, appel, walnoten en gedroogde...
Bordje vol met gerookte zalm, paling, Hollandse garnalen en cocktailsaus
Diverse schaal en schelpdieren met taggliatelle, tomaat, bosui en knoflook.
Noord Afrikaans gerecht van aubergine,courgette, ui, paprika en gepocheerde eieren in een saus van tomaat,...
A la minute gerookte zalm met rivierkreeftjes, gnocchi, dille en witte wijnsaus.
Een spies varkenshaas (half pond) met atjar, pindasaus, fruit, aardappelsalade en kroepoek.
Biefstuk van de haas geserveerd met geserveerd met gebakken champignons en sjalotten.
Orgineel Frans stoofpotje van rundvlees met ui, champignons, paprika, tomaat en geserveerd met puree of...
Rose gebakken kalfslever met lekker veel ui en uitgebakken spek.
Gebakken ribeye en gegratineerd met gorgonzola en geserveerd met bordelaisesaus.
Italiaanse klassieker met aardbeien, aardbeiensaus, vanilleroomijs en slagroom.
Heerlijk kopje koffie geserveerd met Butterscotch likeur.
Drie soorten vruchtenijs met frambozensaus en slagroom.
Deze klassieker van vanille-ijs en warme chocoladesaus mag niet ontbreken op de kaart.
Stracciatellaijs, creme Anglaise en slagroom.
Een IJsmousse van Irish whisky met sterke koffie en geslagen room.
Flensjes in sinaasappelsaus met roomijs en slagroom.
Aan een spies geregen ijstruffels geserveerd met karamelsaus
Top↑