Telefoon: 0251 – 254333

Menukaart

Menukaart

Voorgerechten

Tompouce€12,50

Tompouce van avocado, Hollandse garnalen, crème fraiche, bosui en gerookte zalm. 

Ossenhaas spies€ 15,50

Haaspuntjes met geroosterde sesam/bosui en noedels geserveerd met een paprika/ui crunch en Hoisinsaus

Uiensoep€ 7,50

Heerlijke uiensoep gevuld met rundvlees, tijm, rode wijn, knoflook en gegratineerde Beemsterkaas.

Boeren paté€ 12,50

Groeve paté op een salade van roseval, rode ui, gedroogde abrikoos cranberries en amandelen.

Sweet & sour gamba’s€12,50

Gewokte gamba’s met paprika, groene asperges, cashewnoten en bosui geserveerd in sweet & sour saus.

Klassieke Smuller€12,50

Rundercarpaccio, gemarineerd in pesto Genovese met een kleine salade met een mix van pitten, gedroogde...

Kaasfondue€ 12,50

Camembert uit de oven met lekker veel brood.    

viscompositie€ 15,50

Bordje vol met gerookte zalm, paling, Hollandse garnalen en een heerlijk knapperige crostini.

Hoofdgerechten

Visvariatie€ 21,50

Bord vol met sliptong, zalm, scholfilet, gamba’s en mosseltjes geserveerd met ravigotesaus.

Shakshouka€18,50

Noord Afrikaans gerecht van aubergine,courgette, ui, paprika en gepocheerde eieren in een saus van tomaat,...

Zalm en papillotte€20,50

In bakpapier bereidde zalmmoot, met venkel, groene asperge, bosui en Teriyakisaus met geroosterde roseval aardappeltjes.

Saté€21,50

Een spies varkenshaas (half pond) met atjar, pindasaus, fruit, aardappelsalade en kroepoek.

Tournedos€ 25,00

Biefstuk van de haas geserveerd met geserveerd met gebakken champignons en sjalotten.

Hertenpeper€ 20,50

Wildsttof van hertenbout met cranberries, champignons, ui, spek, kruidkoek, geserveerd met aardappelpuree of rijst.

Eendenborst€ 21,50

Heerlijke eendenborst met morillesaus.

Spareribs€ 20,50

Licht pikante gemarineerde spareribs geserveerd met een gepofte aardappel en knoflooksaus.

Desserts

Coupe Noissette€ 8,50

Vanille roomijsmet gebrande noten en een honing crunch geserveerd met koffie-caramelsaus.

Hoeve Koffie€ 8,50

Heerlijk kopje koffie geserveerd met Butterscotch likeur.

Chocolade parfait€ 8,50

Parfait geserveerd met chocoladesaus, likeur, slagroom en chocoschotsen.

Dame blanche€ 8,50

Deze klassieker van vanille-ijs en warme chocoladesaus mag niet ontbreken op de kaart.

Oma’s verwennerij€ 8,50

Roomijs met kletskoppen en advocaatroom.

Irish mousse€ 8,50

Een IJsmousse van Irish whisky met sterke koffie en geslagen room.

Crepe Suzette€ 8,50

Flensjes in sinaasappelsaus met roomijs en slagroom.

IJssaté€ 8,50

Aan een spies geregen ijstruffels geserveerd met karamelsaus

Top↑