Telefoon: 0251 – 254333

Menukaart

Menukaart

Voorgerechten

Sashimi€ 13,75

Sashimi Geroosterde tonijn en zalm met sojadressing, wasabi, furikake en wakame.

Beef teriyaki€ 15,50

Haaspuntjes met champignons, paprika, uien cashewnoten in een Teriyakisaus.

Uiensoep€ 7,50

Heerlijke uiensoep gevuld met rundvlees, tijm, rode wijn, knoflook en gegratineerde Beemsterkaas.

Soep van de dag€ 12,50

Heerlijk wisselende huisgemaakte soepen

Duivelse gamba’s€13,50

In olijfolie gebakken gamba’s met knoflook, peterselie, rode pepertjes en geserveerd met stokbrood.

Klassieke Smuller€12,50

Rundercarpaccio, met een kleine salade met een mix van pitten, gedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas...

Geitenkaas salade€ 11,50

zacht gegratineerde geitenkaas met honing en een salade met rode ui, appel, walnoten en gedroogde...

vispalet€ 15,50

Bordje vol met gerookte zalm, paling, Hollandse garnalen en cocktailsaus

Hoofdgerechten

Frutti di mare€ 21,50

Diverse schaal en schelpdieren met taggliatelle, tomaat, bosui en knoflook.

Shakshouka€18,50

Noord Afrikaans gerecht van aubergine,courgette, ui, paprika en gepocheerde eieren in een saus van tomaat,...

A la minute gerookte zalm€20,50

A la minute gerookte zalm met rivierkreeftjes, gnocchi, dille en witte wijnsaus.

Saté€21,50

Een spies varkenshaas (half pond) met atjar, pindasaus, fruit, aardappelsalade en kroepoek.

Tournedos€ 25,00

Biefstuk van de haas geserveerd met geserveerd met gebakken champignons en sjalotten.

Boeuff Stroganoff€ 20,50

Orgineel Frans stoofpotje van rundvlees met ui, champignons, paprika, tomaat en geserveerd met puree of...

Kalfslever€ 25,00

Rose gebakken kalfslever met lekker veel ui en uitgebakken spek.

Kalfs ribeye€ 24,50

Gebakken ribeye en gegratineerd met gorgonzola en geserveerd met bordelaisesaus.

Desserts

Panna cotta€ 8,50

Italiaanse klassieker met aardbeien, aardbeiensaus, vanilleroomijs en slagroom.

Hoeve Koffie€ 8,50

Heerlijk kopje koffie geserveerd met Butterscotch likeur.

Sorbet€ 8,50

Drie soorten vruchtenijs met frambozensaus en slagroom.

Dame blanche€ 8,50

Deze klassieker van vanille-ijs en warme chocoladesaus mag niet ontbreken op de kaart.

Lavacake€ 8,50

Stracciatellaijs, creme Anglaise en slagroom.

Irish mousse€ 8,50

Een IJsmousse van Irish whisky met sterke koffie en geslagen room.

Crepe Suzette€ 8,50

Flensjes in sinaasappelsaus met roomijs en slagroom.

IJssaté€ 8,50

Aan een spies geregen ijstruffels geserveerd met karamelsaus

Top↑