Telefoon: 0251 – 254333

Menukaart

Menukaart

Voorgerechten

Zalm Sashimi€12,50

Dungesneden verse rauwe zalm met sojadressing, wasabi, furikake en wakame.

Surf & Turf€ 11,50

Gewokte biefstukpuntjes met gamba’s, paprika, ui en sesamzaadjes in een sweet & sour saus.

Uiensoep€ 7,50

Heerlijke uiensoep gevuld met rundvlees, tijm, rode wijn, knoflook en gegratineerde Beemsterkaas.

Salade geitenkaas€ 11,50

Zachte honing/geitenkaas in een salade met rode ui, appel. walnoten, gedroogde tomaat en een dressing...

Duivelse Gamba’s€12,50

In olijfolie gebakken gamba’s met knoflook, peterselie, rode pepertjes en geserveerd met stokbrood om lekker...

Klassieke Smuller€12,50

Rundercarpaccio, gemarineerd in pesto Genovese met een kleine salade met een mix van pitten, gedroogde...

Gegratineerde champignons€10,50

Gegratineerde champignons uit de oven met sjalotten, knoflook en kaas.    

Escargots€ 10,50

Half dozijn wijngaardslakken geserveerd op een champignon en bereid met heerlijke kruidenboter.

Hoofdgerechten

Visstoof€19,50

Combinatie van diverse vis, schaal- en schelpdieren met jonge prei, venkel en witte wijn in...

Falafel€16,50

Turks brood gevuld met falafel, ijsbergsla, gegrilde puntpaprika, rode ui en geserveerd met knoflooksaus en...

Sliptong€21,50

Drie in roomboter gebakken sliptongetjes met remouladesaus.

Saté€21,50

Een spies varkenshaas (half pond) met atjar, pindasaus, fruit, aardappelsalade en kroepoek.

Tournedos€21,50

Gebakken biefstuk van de haas geserveerd met in kruidenboter gebakken champignons.

Boeuf Bourguignon€19,50

Origineel Frans stoofpotje van rundvlees en rode ui met o.a. sjalotjes, peen, spekjes en champignons,...

Kalfslever€19,50

Rose gebakken kalfslever met lekker veel ui en uitgebakken spek.

Spareribs€19,50

Licht pikante gemarineerde spareribs geserveerd met een gepofte aardappel en knoflooksaus.

Desserts

Tiramisu€ 8,50

Italiaanse klassieker met espresso, mascarpone, lange vingers en Marsala geserveerd met vanilleroomijs en slagroom.   ...

Hoeve Koffie€ 8,50

Heerlijk kopje koffie geserveerd met Butterscotch likeur.

Pavlova€ 8,50

Merinque (model alpentop) met een laag lobbige room en fruitsalade.

Dame blanche€ 8,50

Deze klassieker van vanille-ijs en warme chocoladesaus mag niet ontbreken op de kaart.

Creme Brulee€ 8,50

Onze gouwe ouwe, geserveerd met bitterkoekjes-ijs en slagroom.

Irish mousse€ 8,50

Een IJsmousse van Irish whisky met sterke koffie en geslagen room.

Chocolade dessert€ 8,50

Warm chocoladetaartje met mangosaus, stracciatella-ijs en slagroom.

IJssaté€ 8,50

Aan een spies geregen ijstruffels geserveerd met karamelsaus

Top↑