Gerookte zalm geserveerd met kappertjes, rode ui, ei en limoenmayonaise.
Gewokte biefstukpuntjes met diverse groenten in Teriyakisaus.
Heerlijke uiensoep gevuld met rundvlees, tijm, rode wijn, knoflook en gegratineerde Beemsterkaas.
Warme Belgische witschimmelkaas uit de oven met appel, walnoot, lente-ui en een dressing van Luikse...
Gegratineerde mosselen uit de oven met ui, champignons, kruidenboter en kaas.
Rundercarpaccio, gemarineerd in pesto Genovese met een kleine salade met een mix van pitten, gedroogde...
Salade met gegrilde kip, croutons, ei, rode ui, Parmezaanse kaas, spek, tomaat en Ceasardressing. ...
Gebonden kreeftensoep met crème fraiche.
Combinatie van gebakken sliptong, gamba’s, mosseltjes en kabeljauwfilet geserveerd met ravigotesaus.
Heerlijk Belgisch kaasje uit de oven met diverse brood en groentedippers.
Krokant gebakken scholfilet met remouladesaus en boerenfrieten.
Een spies varkenshaas (half pond) met atjar, pindasaus, fruit, aardappelsalade en kroepoek.
Gebakken biefstuk van de haas geserveerd met in kruidenboter gebakken champignons.
Varkenshaas gevuld met appel, messenklever en geserveerd met rode wijnsaus.
Traditioneel Italiaans stoofgerecht van kalfsschenkel en een rijk gevulde saus.
Licht pikante gemarineerde spareribs geserveerd met een gepofte aardappel en knoflooksaus.
Heerlijke cheesecake geserveerd met een frambozencoulis en bloedsinaasappelsorbetijs.
Heerlijk kopje koffie geserveerd met Butterscotch likeur.
Gekookte room geserveerd met steranijs, rabarbercompote en vanille-ijs.
Deze klassieker van vanille-ijs en warme chocoladesaus mag niet ontbreken op de kaart.
Onze gouwe ouwe, een combinatie van advocaatroom, kletskoppen en vanille-ijs.
Een IJsmousse van Irish whisky met sterke koffie en geslagen room.
Huisgemaakte parfait, geserveerd met vanillesaus en chocoladeschotsen.
Aan een spies geregen ijstruffels geserveerd met karamelsaus
Top↑